Testimonials Isabelle

joost “Het rustmoment op de set, zo omschrijf ik Isabelle. Mijn acteurs kunnen bij haar even uitblazen, of zich juist oppeppen voor de volgende scène. Isabelle heeft een enorme hoeveelheid ervaring en het is een heel fijn gevoel om daar op te kunnen vertrouwen. Of we nou in Leiden of in Winterberg filmen, Isabelle krijgen we niet gek. Daarnaast is ze altijd in voor een uitdaging.”

Joost van der Stel, Managing Director Purple Film, november 2015

 

richard“Isabelle is een steun en toeverlaat op de set. Goed oog voor detail en zal voor het beste resultaat gaan. Van een basis grime van geïnterviewden tot een volledige metamorfose van acteurs, Isabelle heeft alles in huis om er een prachtig plaatje van te maken”.

Richard Nels/ TV Producent bij Goed Nieuws uit Rotterdam. Oktober, 2014

 

zwart-konijn“Isabelle Werneke is one of the most special, honest, sweet and powerfull people in the world I know. She is genuinly interested in and very dedicated to her profession and her cliënts.Her core gift is to always go for quality and never give in. To work with her is like feeling at home.. It’s a treat when you’re in her seat!”

Yoland de Pater, Owner/ Designer Zwart Konijn, july 2015

 

karinbraber“Ik heb Isabelle leren kennen als een vakvrouw met oog voor details die het beste in je naar boven haalt. Dat doet ze met respect op een subtiele, zorgvuldige manier en deelt met je tegelijkertijd allerlei tips en trucs. Samen met de fotografe heeft zij het voor elkaar dat medewerkers met trots hun foto’s tonen op cv en linkedin. Een mooie binnenkomer bij een potentiële werkgever?!”

Karin Brabers, Directeur Penitentiaire Inrichting Breda, november 2014

 

Schermafbeelding 2015-10-20 om 18.57.04“Levensecht uit die werkelijke tijden, was de opdracht voor de 3D-films over de geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen in de Grote kerk van Groede. Dat is goed gelukt door de gedetailleerde kennis en kunde van zowel de make-up als het haarwerk, maar ook zeker de styling van kleding en props. Isabelle’s flexibele wijze van werken zorgt er voor dat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Daardoor voelen ook de acteurs en actrices zich op hun gemak en kunnen ze uitblinken op de set.”

Dietert Bleys/ Creative Director Bleys Film, september 2015

 

 

 

 

Top